Nalatenschap Gorinchem

Nalatenschap Gorinchem

Bij de afwikkeling van een nalatenschap - erfenis - komt in korte tijd veel op nabestaanden af. Zowel op praktisch, juridisch als fiscaal gebied. Nabestaanden willen vooral tijd en ruimte voor hun emoties, maar worden vaak door de wet gedwongen over belangrijke zaken rondom de afwikkeling van de nalatenschap snel een beslissing te nemen.

Ik ben kundig op al deze gebieden, en kan u (desgewenst bij u thuis -in de regio Gorinchem- in uw eigen vertrouwde omgeving) adviseren en helpen bij de afwikkeling van een nalatenschap. Ik kan u ontzorgen in deze moeilijke tijd. Bovendien kan ik u tijd en eventueel (erf)belasting besparen, door u te helpen met het maken van juridische en fiscale keuzes.

Wie ben ik

Mijn naam is Andrea de Jager-Koppelaar, woonachtig in Gorinchem en geboren ten getogen in Hardinxveld-Giessendam en 18 jaar ben ik werkzaam geweest in het notariaat, waarbij ik mij in mijn functie van notarisklerk heb gespecialiseerd op het gebied van personen- en familierecht en de laatste twaalf jaar met name op het gebied van afwikkeling van nalatenschappen (binnen het notariaat ook genoemd: de boedelpraktijk).

Ik sta klaar voor iedereen in de regio Gorinchem die een dierbare heeft verloren. Om te helpen met de afwikkeling van een nalatenschap op zowel juridisch, administratief als fiscaal gebied.

Dat is waar ik het voor doe! Nabestaanden en erfgenamen ontzorgen, zodat zij zich kunnen concentreren op belangrijkere zaken als verwerken van hun verdriet. Ongemerkt gaat er veel tijd zitten in de afwikkeling van een nalatenschap. Mensen hebben dan veel baat bij professionele hulp.

Waarom kiezen voor De Jager NalatenschapsAfwikkeling

1. Hulp en advies in uw vertrouwde omgeving in de regio Gorinchem
In de emotioneel lastige tijd na het verlies van een dierbare kan het als onpersoonlijk worden ervaren juridische en fiscaal ingewikkelde zaken af te handelen op het kantoor van een notaris, accountant of belastingadviseur. Uit ervaring weet ik dat een vertrouwde omgeving (in de regio Gorinchem) en ongedwongen sfeer het bespreken van deze zaken vergemakkelijkt. Bovendien bent u niet afhankelijk van kantooruren.

2. 18 Jaar ervaring
In mijn achttien jaar ervaring in het notariaat heb ik nagenoeg alle juridische situaties en praktische problemen rond de afwikkeling van een nalatenschap meegemaakt. Door u op de juiste ingangen te wijzen en u eventueel door te verwijzen naar andere professionals in de regio Gorinchem, kan ik u bovendien tijd en kosten besparen.

3. Alles in uw tempo
Terwijl ik voor u de wettelijke termijnen en regels in de gaten houd, heeft u tijd en ruimte voor uw verwerkingsproces. Op het gepaste moment leg ik u op duidelijke manier uit welke keuzes door u gemaakt moeten worden, of welke stappen ondernomen moeten worden. Het is niet per definitie vervelend, maar dit kan het voor sommige mensen zijn. Vandaar wijzigen.

Werkgebieden

Van Lexmond en Vianen tot in het Land van Heusden en Altena, en van Sliedrecht tot Leerdam en Herwijnen. Alles binnen die ‘cirkel’ (ofwel Gorinchem e.o.) beschouw ik als mijn werkgebied. Omdat ik in Gorinchem woon en geboren en getogen ben in Hardinxveld-Giessendam, werk ik met name in deze twee plaatsen en in de gemeente Molenlanden.

Uiteraard kunt ook contact met mij opnemen wanneer u zelf buiten de regio Gorinchem woont.

Contact

Bent u benieuwd of ik u op juridisch, fiscaal of administratief gebied van dienst kan zijn ten aanzien van de afwikkeling van een nalatenschap in de regio Gorinchem, of heeft u een andere vraag, aarzelt u dan niet en stuur een e-mailbericht naar info@djna.nl.

Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met mij opnemen onder nummer 06 48 50 32 12.