image003 (1)

Hoe werk ik

Kosten

Mijn werkzaamheden verricht ik meestal op uurbasis. Graag licht ik de mogelijkheden in een gesprek toe. We bepalen dan uw wensen, welke werkzaamheden ik voor u ga verrichten en hoeveel kosten daaraan verbonden zijn.

Bij duidelijk afgebakende werkzaamheden, zoals het verzorgen van een aangifte erfbelasting, kan ik met u een vast tarief afspreken. Voor het kennismakingsgesprek is het eerste halfuur gratis. Tijdens dit half uur kan ik aangeven waarmee ik u van dienst kan zijn en inventariseren hoeveel tijd mijn werkzaamheden in beslag nemen. Tijdens dit halfuur kan ik geen antwoord geven op inhoudelijke juridische of fiscale vragen.

Indien u tijdens dit eerste gesprek graag al antwoord wenst op een aantal juridische en/of fiscale vragen, dan verlengen we dit gesprek tot ongeveer anderhalf uur en worden er €65,00 exclusief BTW aan kosten in rekening gebracht.

Voor het verrichten van juridische/fiscale werkzaamheden hanteer ik een ander uurtarief dan voor persoonlijke, ondersteunende taken, zoals bijvoorbeeld het ordenen van uw administratie, of met u meegaan naar een afspraak. In het laatstgenoemde geval hanteer ik een gereduceerd uurtarief dat ik op basis van uw persoonlijke situatie en uw behoeften met u afspreek.

Werkgebieden

Van Lexmond en Vianen tot in het Land van Heusden en Altena, en van Sliedrecht tot Leerdam en Herwijnen. Alles binnen die ‘cirkel’ beschouw ik als mijn werkgebied. Omdat ik in Gorinchem woon en geboren en getogen ben in Hardinxveld-Giessendam, werk ik met name in deze twee plaatsen en in de gemeente Molenlanden.

Uiteraard kunt u ook contact met mij opnemen wanneer u zelf buiten dit gebied woont.

Bent u benieuwd of ik u op juridisch, fiscaal of administratief gebied van dienst kan zijn, of heeft u een andere vraag, stuur een e-mailbericht of neem telefonisch contact op.