Referenties

Wat klanten over mij vertellen.

Pieter en Susanne Kamp

De Jager Nalatenschaps afwikkeling, gemoedelijk, meedenkend en vakkundig. Andrea de Jager voelt zich betrokken vanaf het eerste contact, stelt je op je gemak komt vriendelijk over en vraagt eerst hoe het persoonlijk met je gaat. De nalatenschap wordt vakkundig behandeld en in begrijpelijke taal uitgelegd indien er nog onduidelijkheden en/of vragen zijn is Andrea goed te benaderen en krijg je snel antwoord. Wij hebben de betrokkenheid en het advies in de afwikkeling als zeer prettig ervaren.

Karin van Vroenhoven

Na het overlijden van mijn vader waren er nogal wat zaken die je moest regelen. Andrea heeft ons prima geholpen met haar adviezen en hulp bij het verwerken van diverse belastingaangiftes. Ook voor andere vragen ten aanzien van overlijden stond ze open. Ze komt aan huis, bespreekt alles goed van tevoren met je door, en is rustig en kundig. Wij zijn daar als familie heel tevreden over.

Jan en Thea Erkelens

Wanneer je opeens geconfronteerd wordt met een groot verlies, dan ben je verlamd van verdriet en onmacht. Het is dan fijn dat er iemand is die je bijstaat bij alle beslommeringen die er op je af komen. In Andrea vonden wij iemand die op een rustige wijze een plan opmaakte van wat er allemaal moest gebeuren. Wij konden zelf bepalen wat wij zelf wilden en konden doen. Dat ervaarden wij als zeer prettig.